Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet kopmasını beklemek

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek gördüyseniz:

  • İşyerinizde arkadaşlarınıza karşı biraz ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada kıyamet gününü beklemek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalettir.

Rüyada kıyameti beklemek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, hırsızlık yapacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalet eder.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet beklemek hayaline kavuşacağına, yükseldikçe yükseleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet kopacağını görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yeni bir yol tutulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments