Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin kopacağını beklemek

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, ailenizde veya evinizde rahatsız edici ufak tefek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek geçim kolaylığı içinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü beklemek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyameti beklemek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet beklemek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek eşinden yana huzurlu olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyametten korkmamak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments