Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyameti beklediğini görmek

Rüyada kıyameti beklediğini görmek

Rüyada kıyameti beklediğini görmek birlikte kâh ağlayacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, para yatıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyameti beklediğini gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili onarım, yenileme, süsleme gibi şeyler için harcama yapmanız da gerekebilir.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet gününü beklemek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyameti beklemek yüzünün hep güleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına yorulur.

Rüyada kıyamet beklemek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine yorulur.

Rüyada kıyameti engellemek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments