Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin kopması görmek

Rüyada kıyametin kopması görmek

Rüyada kıyametin kopması görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, işlerin düzgün gideceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kıyametin kopması gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kıyametin kopuşunu görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işarettir.

Rüyada kıyamet suresi okumak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet haberi almak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, kalbini kıracağına, hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet ateşi görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine yorulur.

Rüyada kıyametin kopmaya başladığını görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, hastalıkların uzak duracağına yorulur.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine delalet eder.

Rüyada kıyamet kopmasını görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kıyamet gününü görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments