Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet gününü görmek

Rüyada kıyamet gününü görmek

Rüyada kıyamet gününü görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, elinin darlık içinde kalacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine inanılır.

Rüyada kıyamet gününü gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz konusunda spesifik olmanız gerekiyor.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine rivayet eder.

Rüyada kıyamet gününü duymak maddi gücünün de daimi olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet gününü görmek iş için gurbete gidileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet gününü bilmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet günü görmek maddi sorunlarının artacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada kıyamet gününde namaz kılmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak çaresiz durumlarda kalacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments