Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin kopuşunu görmek

Rüyada kıyametin kopuşunu görmek

Rüyada kıyametin kopuşunu görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına tabir olunur.

Rüyada kıyametin kopuşunu gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda bulunan veya evinizle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyametten kaçmak neşe ve sevinç içinde olacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek yapılan işte geriye düşüleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada kıyametin yaklaştığını görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, parasının ve makamının artacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet koparken namaz kılmak borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kıyamette namaz kılmak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments