Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet kopmasını görmek

Rüyada kıyamet kopmasını görmek

Rüyada kıyamet kopmasını görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, daha güçlü bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada kıyamet kopmasını gördüyseniz:

  • Hatta, onlar sizden aynı taleplerde bulunabilirler.

Rüyada kıyametin kopmadığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, hatalarını fark edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopmaya başladığını görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet kopmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin haberini almak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet eder.

Rüyada kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin başladığını görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet gününde namaz kılmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments