Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet haberi almak

Rüyada kıyamet haberi almak

Rüyada kıyamet haberi almak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet haberi almak gördüyseniz:

  • Olayları anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada kıyametin haberini almak hayır duaları alınacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kıyameti haber vermek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, tatsızlık olacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet haberi almak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, yıpranacağına, strese gireceğine inanılır.

Rüyada kıyamet habercisi görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyametin alametlerini görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, aniden evlilik kararı alacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada kıyameti beklemek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına işaret eder.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, arzuların yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments