Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametten kaçtığını görmek

Rüyada kıyametten kaçtığını görmek

Rüyada kıyametten kaçtığını görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kıyametten kaçtığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Rüyada kıyametten kaçtığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet koptuğunu zannetmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, ismini herkese duyuracağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine delalet eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin yaklaştığını görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet yaklaştığını görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada kıyamet gününü beklemek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet ateşi görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına delalet eder.

Rüyada kıyametin koptuğu anı görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments