Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet günü görmek

Rüyada kıyamet günü görmek

Rüyada kıyamet günü görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, maneviyata yöneleceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine yorulur.

Rüyada kıyamet günü gördüyseniz:

  • Mutluluk tanımınıza uyan gelişmeleri destekleyen düzenlemeleri uygulamak üzere sıraya koymanızda fayda var.

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet gününü duymak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kıyamet günü görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet gününde namaz kılmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, düşmanından kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada kıyamet gününü bilmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, dertlerin aşılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına inanılır.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments