Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet habercisi görmek

Rüyada kıyamet habercisi görmek

Rüyada kıyamet habercisi görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, bir daha kopmayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet habercisi gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada kıyametin haberini almak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kıyamet haberi almak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet habercisi görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kıyameti haber vermek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet koptuğunu zannetmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametten sonrasını görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, zor durumların biteceğine işarettir.

Rüyada kıyamet koparken abdest almak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, eşyaların yenileneceğine alamet eder.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, günah ve suç işleyeceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments