Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyameti haber vermek

Rüyada kıyameti haber vermek

Rüyada kıyameti haber vermek masa başı bir işe girileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyameti haber vermek gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Rüyada kıyameti haber vermek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin haberini almak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, gönül sızılarının dineceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet haberi almak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, kalbini tekrar hayata açacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet habercisi görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kıyamet kopacağını görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak yetki sahibi olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet anını görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yokluğun biteceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments