Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametten kaçmak

Rüyada kıyametten kaçmak

Rüyada kıyametten kaçmak fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, sıkıntılı günler yaşayacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyametten kaçmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi ciddiye almanız durumunda işle ilgili bazı konular lehinize çalışmaya başlayabilir.

Rüyada kıyametten kaçmak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, huzurlu günler geçirileceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine tabir olunur.

Rüyada kıyameti beklemek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, çeşitleneceğine inanılır.

Rüyada kıyamet koparken namaz kılmak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kıyamet kopmasını görmek meşakkate düşeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet haberi almak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işarettir.

Rüyada kıyametin geleceğini görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, kesesinin dolacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopacağını görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments