Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet kopuyor görmek

Rüyada kıyamet kopuyor görmek

Rüyada kıyamet kopuyor görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, başarılarının artacağına, daha bir sevileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet kopuyor gördüyseniz:

  • Eski meslektaşlarla veya geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada kıyametin haberini almak sıkıntıların büyüyeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet anını görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, işlerinin günden güne açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet koptuğunu görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada kıyametten sonrasını görmek malında zulüm meydana gelmesine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, kazancının azalacağına yorulur.

Rüyada kıyamet koparken abdest almak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet kopacağını söylemek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, işlerinin gerileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopacağını öğrenmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, işlerin günden güne açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulur.

Rüyada kıyamet koparken dua etmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments