Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyameti engellemek

Rüyada kıyameti engellemek

Rüyada kıyameti engellemek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kıyameti engellemek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapabilecek konuma girmektesiniz.

Rüyada kıyameti engellemek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına yorulur.

Rüyada namaz kılmasını engellemek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yangını engellemek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine rivayet eder.

Rüyada kavgayı engellemek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken engellemek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılmayı engellemek epey bir zarara uğrayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada namazı engellemek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopuşunu görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments