Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet anını görmek

Rüyada kıyamet anını görmek

Rüyada kıyamet anını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet anını gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada kıyamet anını görmek saygınlık göreceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada kıyametin koptuğu anı görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kıyamet anını yaşamak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüm anını görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet eder.

Rüyada birinin ölüm anını görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada öldüğü anı görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem anını yaşamak bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Rüyada anı görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments