Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet koptuğunu sanmak

Rüyada kıyamet koptuğunu sanmak

Rüyada kıyamet koptuğunu sanmak maddi olarak güç kazanacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet koptuğunu sanmak gördüyseniz:

  • En iyisi sizin uzak durmanız olacak.

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet koptuğunu sanmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, başarı elde edeceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada kör olduğunu sanmak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya tabir olunur.

Rüyada öleceğini sanmak yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına delalet eder.

Rüyada görülenleri gerçek sanmak şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin öldüğünü sanmak yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini öldü sanmak huzur içinde yatacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına delalettir.

Rüyada adam öldürdüğünü sanmak kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments