Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet günü namaz kılmak

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak büyük işlere imza atacağına, zenginliği bulacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak gördüyseniz:

  • Size faydası olabilecek bağlantılar kurmanız gerekebilir.

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada kıyamet gününde namaz kılmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret eder.

Rüyada kıyamette namaz kılmak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işarettir.

Rüyada kıyamet koparken namaz kılmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cuma günü namaz kılmak insanlara iş öğreteceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, mutlulukların yarım kalacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet günü görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine işarettir.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments