Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet kopacağını görmek

Rüyada kıyamet kopacağını görmek

Rüyada kıyamet kopacağını görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopacağını gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşabilmek için kendinizi yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada kıyamete yaklaşmak işlerin eski haline döneceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet saatini görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine delalettir.

Rüyada kıyamet haberi almak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyametin dehşetini görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopacağını görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet anını görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments