Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet koptuğunu zannetmek

Rüyada kıyamet koptuğunu zannetmek

Rüyada kıyamet koptuğunu zannetmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet koptuğunu zannetmek gördüyseniz:

  • Olumsuz giden şeyleri olumluya çevirmenize yardım edecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kıyamet koptuğunu zannetmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin öldüğünü zannetmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada öleceğini zannetmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini öldü zannetmek sözleri tutulacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, korkularının üzerine gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu zannetmek sevilen bir dostu kaybetmeye, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada deprem olduğunu zannetmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, gerekirse özür dileneceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada öldüğünü zannetmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına inanılır.

Rüyada öldü zannetmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments