Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyameti koptuğunu görmek

Rüyada kıyameti koptuğunu görmek

Rüyada kıyameti koptuğunu görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyameti koptuğunu gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız mümkün olabilir.

Rüyada kıyamete hazırlanmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine alamet eder.

Rüyada kıyamet gününü duymak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek kulluk görevini ihmale edeceğine, bir araya geleceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet tarihini görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada kıyametin yaklaştığını görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada kıyametten korkmamak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kıyametin koptuğu anı görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments