Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet başlangıcını görmek

Rüyada kıyamet başlangıcını görmek

Rüyada kıyamet başlangıcını görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada kıyamet başlangıcını gördüyseniz:

  • Para konusunda tutumlu olun, bir kenarda acil durum paranız bulunsun.

Rüyada kıyamet başlangıcını görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğum başlangıcı görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına alamet eder.

Rüyada kıyametin kopmaya başladığını görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet ateşini görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, malının ve kazancının tam olacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyameti koptuğunu görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine delalet eder.

Rüyada kıyamet kopması görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments