Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet koparken dua etmek

Rüyada kıyamet koparken dua etmek

Rüyada kıyamet koparken dua etmek rızık ve kazanç elde edeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet koparken dua etmek gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz, maddi girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren planlarınız konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada kıyamet koparken dua etmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopacağını söylemek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada kıyamete hazırlanmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyameti duymak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine rivayet eder.

Rüyada kıyametin dehşetini görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet eder.

Rüyada kıyameti düşünmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments