Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet kopacağını söylemek

Rüyada kıyamet kopacağını söylemek

Rüyada kıyamet kopacağını söylemek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kıyamet kopacağını söylemek gördüyseniz:

  • Devamlı hareket halinde olmanız gerekebilir.

Rüyada kıyamet kopacağını söylemek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına inanılır.

Rüyada kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin dehşetini görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına delalettir.

Rüyada kıyamet suresini okumak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet gününü beklemek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyameti koptuğunu görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kıyamet koparken namaz kılmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments