Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet koparken abdest almak

Rüyada kıyamet koparken abdest almak

Rüyada kıyamet koparken abdest almak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, kendini yiyip bitireceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet koparken abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi programlarında veya takımlarında yer almanız için rekabet içine girebilirler.

Rüyada kıyamet koparken abdest almak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet anını yaşamak çok mutlu ve sevinçli olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine işarettir.

Rüyada kıyamet koptuğunu görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, yarar sağlamayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak yollarının açılacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, insanlar tarafından tanınacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak işlerinin kolaylaşacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin koptuğu anı görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopuyor görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, heveslerinin biteceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kıyametten korkmamak iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, hayırsız olaylar yaşayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments