Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametten sonrasını görmek

Rüyada kıyametten sonrasını görmek

Rüyada kıyametten sonrasını görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kötü haberlerin alınacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyametten sonrasını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bazı üzücü sözler sizi çekememelerinden kaynaklanabilir.

Rüyada kıyametten sonrasını görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet anını görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet eder.

Rüyada kıyamet koptuğunu görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet suresi okumak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet yaklaştığını görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, kendine olan güvenini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin kopmadığını görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, doğruluğu bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments