Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet gününü bilmek

Rüyada kıyamet gününü bilmek

Rüyada kıyamet gününü bilmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet gününü bilmek gördüyseniz:

  • Dürüst olmamanız durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada kıyamet gününü bilmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işaret eder.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına işarettir.

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek bolluk içinde yaşamaya, eğitim konusunda bir adım atılacağına, kendisi paralayacağına işaret eder.

Rüyada öleceği günü bilmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak çok büyük zararlar edileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments