Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, dinden çıkacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, mal mülk edineceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet gününü bilmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada ameliyat olacağını bilmek kısmetli kapıların açılacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada soru bilmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölümünü bilmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, geçim derdinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments