Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin kopacağını bilmek

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, umutlarının tazeleneceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek gördüyseniz:

  • Acele hareket etmeyin, doğru değerlendirerek ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada kıyamet gününü bilmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çekilen acıların unutulacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, yanlış bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada kendinin öleceğini bilmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işarettir.

Rüyada yabancı dil bilmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, imkanlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin öleceğini bilmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments