Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, parasız günler geçireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, rahat bir nefes alacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek oğlu evli ise boşanacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına inanılır.

Rüyada kıyamet gününü görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kıyamet gününü duymak onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet gününde namaz kılmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet gününü bilmek nazara geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü beklemek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, yüksek diploma alacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments