Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öleceği günü bilmek

Rüyada öleceği günü bilmek

Rüyada öleceği günü bilmek elinin darlığa düşmeyeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada öleceği günü bilmek gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza ya da yaratıcı projelere yatırım yapmanız gerekebilir.

Rüyada öleceği günü bilmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına işarettir.

Rüyada kıyamet gününü bilmek zor durumların sona ereceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına işarettir.

Rüyada ameliyat olacağını bilmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına yorulur.

Rüyada hapse gireceğini bilmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada babanın öleceğini bilmek sıkıntılarına ortak olacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada birini öleceğini bilmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastalanıp öleceğini bilmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, doğru işler yapacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments