Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet olacağını bilmek

Rüyada kıyamet olacağını bilmek

Rüyada kıyamet olacağını bilmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, ortaklı işlere girileceğine, yetkili bir göreve atanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek gördüyseniz:

  • Bir çok yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet gününü bilmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek onlardan büyük hayır göreceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada öleceği günü bilmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm zamanını bilmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada nişanlandığını bilmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments