Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek olarak kısır görmek

Rüyada yemek olarak kısır görmek

Rüyada yemek olarak kısır görmek onlara çok bağlı olacağına, yeni bir semte taşınılacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kazancının günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemek olarak kısır gördüyseniz:

  • Davranışlarınızda da duygusal hayatınızda da gereksiz eğilimler olabilir.

Rüyada kısır köftesi yemek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yemek olarak kısır görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına delalettir.

Rüyada kısır yemek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısır yemeğini görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Rüyada kısır yemeği görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kısır yemeği yapmak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada kısır yemeği yemek geleceğinin de umut vadedeceğine, huzur ve saadet bulacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments