Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısır yemek

Rüyada kısır yemek

Rüyada kısır yemek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kısır yemek gördüyseniz:

  • İşinizdeki çalışma temponuzu güzel bir zaman ayarlaması yaparak daha verimli olabileceğiniz bir hale getirebilirsiniz.

Rüyada kısır yemeği yemek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına yorulur.

Rüyada yemek olarak kısır görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işaret eder.

Rüyada kısır yemeği görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısır yemeği yapmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulur.

Rüyada kısır yemek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısır köftesi yemek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısır yemeğini görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments