Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısır yemeği yemek

Rüyada kısır yemeği yemek

Rüyada kısır yemeği yemek verimli olacak işler yapacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işarettir.

Rüyada kısır yemeği yemek gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Rüyada kısır yemeği yapmak tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet eder.

Rüyada kısır yemek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada kısır yemeği görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalettir.

Rüyada yemek olarak kısır görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, isteklerin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kısır yemeğini görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısır köftesi yemek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısır yemeği yemek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments