Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısır yemeği görmek

Rüyada kısır yemeği görmek

Rüyada kısır yemeği görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Rüyada kısır yemeği gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi veya evinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada kısır köftesi yemek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kısır yemeği görmek onlarla gönül birliği edeceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısır yemeği yapmak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi olarak güç kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek olarak kısır görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kısır yemeğini görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısır yemek yol yordam öğretileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kısır yemeği yemek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısır yemeği yaptığını görmek yol kat edeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments