Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin saçını kısa görmek

Rüyada başka birinin saçını kısa görmek

Rüyada başka birinin saçını kısa görmek hayırlı işlere girişileceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin saçını kısa gördüyseniz:

  • Fikirleriniz genellikle uygulanabilir şeyler olmakla birlikte bazıları da sizi bloke edebilir.

Rüyada başka birini kısa saçlı görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada başka birinin saçını kısa görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada saçları kısa görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada saçın kısa olduğunu görmek korkularını yeneceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada saçı kısa birini görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, bereketli yağmurlara işarettir.

Rüyada saçını kısa kestirmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, eşiyle bahtiyar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa saçlı olduğunu görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kadını kısa saçlı görmek çok güzel günler göreceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments