Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa kol giymek

Rüyada kısa kol giymek

Rüyada kısa kol giymek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalettir.

Rüyada kısa kol giymek gördüyseniz:

  • Duygusal veya ticari bir bağlantının işlevselliği sorgulanabilir.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine tabir olunur.

Rüyada kısa kol giymek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına yorulur.

Rüyada kısa kollu elbise giymek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolu kısa görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa kolla namaz kılmak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada kısa kollu ceket görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments