Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa kollu elbise giymek

Rüyada kısa kollu elbise giymek

Rüyada kısa kollu elbise giymek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sorunların tarihe karışacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa delalet etmektedir.

Rüyada kısa kollu elbise giymek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok rahat olmamakla birlikte kendi normallerinizdesiniz.

Rüyada kısa kollu elbise giymek evlilik yolunda bir adım atılacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek diplomalı kimse olacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada kısa kol giymek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kısa kırmızı elbise giymek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa yeşil elbise giymek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kısa elbise giymek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kısa beyaz elbise giymek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa siyah elbise giymek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments