Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa gömlek giymek

Rüyada kısa gömlek giymek

Rüyada kısa gömlek giymek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, işini kaybedeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısa gömlek giymek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız disiplinli olmanız gerekiyor.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa gömlek giymek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısa gömlek görmek kişinin malını kaybedebileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek yenileneceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada kısa ceket giymek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısa kırmızı elbise giymek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kısa yeşil etek giymek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments