Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu kısa görmek

Rüyada kolu kısa görmek

Rüyada kolu kısa görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Rüyada kolu kısa gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarla ilişkiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada kolu kısa görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada kısa kollu namaz kılmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kısa kol giymek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa kollu elbise giymek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulur.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, hayatının düzene gireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa kolla namaz kılmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments