Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa gömlek görmek

Rüyada kısa gömlek görmek

Rüyada kısa gömlek görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, kendisini çok yıpratacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa gömlek gördüyseniz:

  • Bol bol sosyalleşmekte fayda var.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada kısa gömlek giymek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, her anlamda güçleneceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa gömlek görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kısa giyinmek gözyaşlarının dineceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına işarettir.

Rüyada saçı kısa kesmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments