Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa ceket giymek

Rüyada kısa ceket giymek

Rüyada kısa ceket giymek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına tabir olunur.

Rüyada kısa ceket giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.

Rüyada kısa ceket giymek bozulan sağlığın düzeleceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada kısa kollu ceket görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada uzun ceket giymek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ceketini giymek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bordo ceket giymek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ceket giymek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı deri ceket giymek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada turuncu ceket giymek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, hayatının iyileşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments