Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa kırmızı elbise giymek

Rüyada kısa kırmızı elbise giymek

Rüyada kısa kırmızı elbise giymek onlar tarafından yüceltileceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada kısa kırmızı elbise giymek gördüyseniz:

  • Yorulmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Rüyada kısa kırmızı elbise giymek mal ve mülk sahibi olunacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kısa elbise giymek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına inanılır.

Rüyada kısa yeşil elbise giymek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kısa beyaz elbise giymek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa kollu elbise giymek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, huzurlu hissedileceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada siyah kısa elbise giymek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa siyah elbise giymek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısa elbise giymek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments