Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa beyaz etek görmek

Rüyada kısa beyaz etek görmek

Rüyada kısa beyaz etek görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, işe zorla gidip geleceğine rivayet eder.

Rüyada kısa beyaz etek gördüyseniz:

  • Belli talepler söz konusu olabilir.

Rüyada kısa beyaz etek görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, hem de zengin biri olacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kısa etek görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kısa etek görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada kısa yeşil etek giymek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine işaret eder.

Rüyada kısa etek giymek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada kısa etek görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kısa kot etek görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada kısa siyah etek görmek alacaklarını tahsil edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments