Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa etek giymek

Rüyada kısa etek giymek

Rüyada kısa etek giymek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, tatsızlıkların aşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa etek giymek gördüyseniz:

  • Hırslı yapınız sizinle aynı yönde düşünen veya ilerleyen kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada siyah kısa etek giymek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa etek giymek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kısa etek giymek tükenmez bir rızık elde edeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa siyah etek giymek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, helal kazanç elde edileceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada kısa yeşil etek giymek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa kot etek görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa beyaz etek görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kısa etek görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments