Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kısa etek görmek

Rüyada kırmızı kısa etek görmek

Rüyada kırmızı kısa etek görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, hastalığının düzeleceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kısa etek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada kırmızı kısa etek görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kısa etek giymek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa etekle namaz kılmak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, haksızlık yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kısa etek giymek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa siyah etek giymek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kısa beyaz etek görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa kot etek görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kısa yeşil etek giymek barış için adım atacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments