Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa etek görmek

Rüyada kısa etek görmek

Rüyada kısa etek görmek sorunlarının sürekli artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa etek gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada siyah kısa etek görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına yorulur.

Rüyada kısa siyah etek giymek işlerin yoluna gideceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa yeşil etek giymek dualarının gerçekleşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kısa etek görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, bir sınavdan geçileceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kısa kot etek görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı kısa etek giymek başın borçlularla belaya gireceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kısa etek görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, zaferler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kısa etek giymek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments