Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa kot etek görmek

Rüyada kısa kot etek görmek

Rüyada kısa kot etek görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, geçim derdinden kurtulacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kısa kot etek gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı uygulamanıza veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz durumunda istekleriniz gerçekleşebilir.

Rüyada kısa kot etek görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kot etek giydiğini görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorulur.

Rüyada mini kot etek görmek elinin darlıktan kurtulacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kot etek görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kot etek giymek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, zorluklarını aşacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına yorulur.

Rüyada mavi kot etek görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulur.

Rüyada uzun kot etek giymek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada kot pantolon hediye almak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments