Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiklerini kısa görmek

Rüyada kirpiklerini kısa görmek

Rüyada kirpiklerini kısa görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, üzüntülerin sona ereceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpiklerini kısa gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi veya özsaygıyı kaybedebileceğiniz, güvensizlik temasının ön plana çıkabileceği zamanlar.

Rüyada kirpiklerini kısa görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kirpiğini görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, evi yoksa ev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpiğin uzamasını görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına delalet eder.

Rüyada kirpik kılı görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, psikolojik olarak düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kirpiğini uzun görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek hem çok mutlu olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, hanesine güneş doğacağına alamet eder.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek başarılı olacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada kirpik kestirmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments